Palvelut

Mainostoimisto MediaVitriini tarjoaa internetmarkkinointia Venäjälle

 

Internet on tehokkain markkinointikanava yrityksen tuotteiden, palveluiden ja osaamisen esittelyyn sen nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille. Se on erinomainen mahdollisuus yrityksille, jotka haluavat tehostaa markkinointiaan ja laajentaa sitä uusille alueille. Venäjä on suomalaisyrityksille suuri ja lupaava markkina-alue. Kuten suomalaisetkin, myös venäläiset asettavat etusijalle tietolähteet, jotka ovat esitetty heidän omalla äidinkielellään.Venäjällä etsitään tietoja suomalaisista tuotteista esimerkiksiVenäjän hakukoneesta ja venäjänkielisestä sosiaalisesta mediasta. Siksi paras tapa menestyä Venäjän markkinoilla on tuottaa venäläisille suunnattua materiaalia yrityksen palveluista ja tuotteista. Me toteutamme venäjänkielistä markkinointiviestintää ammattitaitoisesti. Palveluidemme avulla voidaan saavuttaa muun muassa:

Pelkkä materiaalien tekstisisällön kääntäminen ei riitä, vaan viestien ja esitteiden pitää olla oikein ja laadukkaasti lokalisoituja. Me kohdennamme asiakasyritystemme ydinviestit venäläisille heihin vetoavalla ja tehoavalla tavalla. Tiedämme kokemuksesta minkälaista informaatiota venäläiset arvostavat: mitä ja miten tuotteista kannattaa kertoa, ja miten asiakkaat saadaan kiinnostumaan ja ostamaan.   Asiantuntijoidemme avulla yrityksenne voi hankkia uusia asiakkaita ja palvella heitä entistä paremmin. Palveluvalikoimaamme kuuluu muun muassa näkyvyyden varmistaminen Venäjän hakukoneissa, toimivat venäjänkieliset verkkosivustot- ja kaupat sekä venäläisen sosiaalisen median palvelut.   Kysy lisää tai pyydä tarjousta

MITÄ ME TEEMME?

 

Viestintä

 

Design

Cras metus sem, mattis et volutpat ac, dignissim quis arcu. Fusce pretium suscipit mauris, in rhoncus arcu. Pellentesque malesuada dolor a lorem ultrices dapibus vel eget neque.

 

Mainonta

Cras metus sem, mattis et volutpat ac, dignissim quis arcu. Fusce pretium suscipit mauris, in rhoncus arcu. Pellentesque malesuada dolor a lorem ultrices dapibus vel eget neque.